سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت

  • کد خبر: ۹۵۸۴۳
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
قیساوا (خاگینه خرما)، صبحانه‌ای انرژی‌زا برای روز‌های سرد + دستور پخت
قیساوا و یا خاگینه خرما، یکی از انواع صبحانه‌های مقوی و خوشمزه آذری است. این صبحانه عالی و سالم ترکیبی از مواد مغذی و پرانرژی، چون خرما، تخم مرغ، گردو و… بوده که می‌تواند یک روز پرهیجان شما را تکمیل کند. این خوراکی خوشمزه و گرم را می‌توانید به خصوص در فصل زمستان طبخ و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

به گزارش شهرآرانیوز، صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است که باید کامل و پرانرژی مصرف شود، به‌ویژه در روز‌های سرد سال مانند این روز‌ها که بدن به انرژی بیشتری برای سوخت‌وساز و گرمایش نیاز دارد. قیساوا یا خاگینه خرما همان چیزی است که به‌راستی از یک صبحانه کامل انتظار داریم، صبحانه‌ای اصیل از سرزمین آذربایجان با ترکیبی منحصربه‌فرد از خرما، گردو و تخم‌مرغ.

مناسب برای: ۶ نفر

زمان تهیه: ۵۴ دقیقه 

مواد لازم برای تهیه قیساوا

خرما: یک بسته
تخم‌مرغ: ۲ عدد
پودر گردو: ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
پودر گل‌سرخ: نصف قاشق چای‌خوری
کره: ۱۵۰ گرم
کنجد و پسته: برای تزیین

روش تهیه قیساوا

هسته خرما‌ها و بعد پوست آن‌ها را با دقت جدا کنید. خرما‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و نصف استکان آب اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید و گهگاه با یک قاشق یا چنگال خرما‌ها را له کنید تا آب اضافه‌شده تبخیر شود.

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و به کمک یک چنگال هم بزنید تا از لختی دربیایند. تابه‌ای را روی شعله ملایم بگذارید. کره را که به دمای محیط رسیده‌است، داخل آن بریزید و اجازه دهید ذوب شود.

خرما‌های پخته و له‌شده را به کره اضافه و با هم مخلوط کنید. سپس پودر گردو، هل، دارچین و گل سرخ را به آن اضافه و مواد را خوب باهم ترکیب کنید.

تخم‌مرغ‌های هم‌زده را به ترکیب قبلی اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد. قیساوای شما آماده است. می‌توانید پس از تزیین با پسته و کنجد، نوش جان کنید.

فوت آشپزی

در صورت تمایل، می‌توانید کمی شیر همراه با تخم‌مرغ‌ها هم بزنید و به دیگر مواد قیساوا اضافه کنید.

تخم‌مرغ‌ها را بدون هم زدن نیز می‌توان به غذا اضافه کرد و پخت.

برخی آذر‌ی‌ها از قیسی هم در تهیه این صبحانه استفاده می‌کنند.

قیساوا را با کمی تفاوت در پخت، درون فر هم می‌توان درست کرد. برای این منظور، پس از خارج‌کردن هسته‌های خرماها، داخل آن‌ها را با یک‌چهارم گردو پرکنید و درون یک ظرف پیرکس کنار هم بچینید. تخم‌مرغی را درون کاسه‌ای به همراه مقدار کمی شیر هم بزنید و روی خرما‌ها بریزید. سپس پودر گردو، هل، گل سرخ و دارچین را روی خرما‌ها بپاشید و برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید. فر را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از حدود ۱۵ دقیقه گرم کرده باشید. ظرف را از فر خارج کنید. تخم‌مرغ دوم را پس از هم زدن به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. قیساوا را که از فر خارج کردید، با کنجد و پودر پسته تزیین کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->