جای خالی مرکز حمایت از پسران آسیب‌دیده در مشهد

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد از کاهش میانگین سنی دختران در معرض آسیب در مشهد خبر داد و گفت: بر اساس نتایج تحلیل‌ها، این عدد در شش ماهه دوم پارسال به دوازده سال رسیده است.

معصومه مهران‌فر در گفتگو با خبرنگار ما افزود: این مرکز درمجموع می‌تواند حدود نود پرونده فعال داشته باشد و دختران در معرض آسیب پس از ترخیص از مراکز سلامت به ما معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه میانگین سنی پذیرش دختران در این مرکز از ۱۲ تا ۳۵ سال است، ادامه داد: دخترانی که به این مرکز معرفی می‌شوند، طی سه دوره زمانی زیرنظر قرار می‌گیرند. دوره اول شش‌ماهه تعریف شده است. پس از آن نیز دو دوره سه‌ماهه برای فرد تمدید می‌شود.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد اظهار کرد: فرد با پایان دوره شش‌ماهه ترخیص می‌شود، اما همچنان می‌تواند از خدمات مشاوره و مشاوره‌های تلفنی ۲۴ ساعته تا پنج‌سال به‌صورت رایگان استفاده کند.

مهران‌فر با اشاره به اینکه در شش ماه دوم پارسال حدود نود نفر از دختران آسیب‌دیده مشهد در این مرکز پرونده تشکیل دادند، بیان کرد: دختر آسیب‌داده به فردی اطلاق می‌شود که در وهله اول به‌نوعی از نظر روحی، جسمی و جنسی آسیب دیده باشد یا درگیر معضل فرار از خانواده است یا در خانواده طلاق حضور دارد. طیف عمده مراجعان ما دخترانی هستند که پدر و مادرشان از هم جدا شده‌اند.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد با بیان اینکه جای خالی چنین مرکزی برای گروه پسران نیز احساس می‌شود، ادامه داد: خدمات ارائه‌شده این مرکز به مددجو شامل انواع مشاوره ازجمله مشاوره خانواده، مشاوره حقوقی و روان‌پزشکی است.

وی با بیان اینکه همه خدمات مرکز برای مددجو رایگان است، گفت: در استان فقط یک مرکز با این عنوان در مشهد وجود دارد. این مرکز سه سال پیش آغازبه‌کار کرد، اما با الگوبرداری از مرکز مشهد، دیگر شهر‌های بزرگ کشور نیز چنین مرکزی را راه‌اندازی کردند.