تعداد اتوبوس‌ها را در روز‌های جمعه افزایش دهید

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

اتوبوس رانی
شهروند-کاش روز جمعه تعداد اتوبوس‌های مسیر حرم، بهشت رضا، خواجه ربیع، خواجه اباصلت، کوهسنگی، وکیل آباد، سدگلستان و... افزایش یابد.
۸۸۱...۰۹۱۵ در اینکه برای حل معضل آلودگی هوا مردم باید همراهی کنند شکی نیست، اما چرا نظارت دستگاه‌های ناظر کم رنگ است؟ از ابتدای بولوار وحدت تا انتها و در فرعی‌ها اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های بخش خصوصی اتوبوس رانی در کنار خیابان -روشن- پارک کرده اند و راننده داخل آن‌ها خواب است و از این طریق دود را به هوای شهر تزریق می‌کند. اگر بازرسان مدعی حضورند چطور نظارت نیست؟
۸۵۱...۰۹۳۶ از پیگیری و مدیریت تعداد اتوبوس‌های مشهد-گلبهار توسط جناب بنی هاشمی و کارکنان ایشان تشکر می‌کنیم. امید است این کار مداومت داشته باشد و کسری فعلی اتوبوس‌ها رفع شود.
محیط زیست
شهروند- درباره مطلب «تکمیل سیاهه آلودگی هوای مشهد تا ۴۵ روز آینده» که ۱۱ آذر در صفحه ۳ روزنامه چاپ شد، می‌خواستم سؤال کنم چرا مملکتی با این همه پول باران مصنوعی تولید نمی‌کند؟
شهرداری
۴۷۰...۰۹۱۵ انتهای طبرسی شمالی ۳۸ و طبرسی شمالی ۵۶ که مسیر مواصلاتی طبرسی شمالی به سیس آباد و رسالت ۹۱ است، مشکل روشنایی و آسفالت دارد. با وجود وعده‌های مکرر مسئولان، هنوز این مشکل برطرف نشده است، ضمن اینکه باتوجه به بارندگی‌های اخیر با معضلات مختلف تردد و گرد و خاک ناشی از آن نیز روبه رو هستیم. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
۸۹۲...۰۹۳۸ شایان توجه شهرداری منطقه ۱۲، چرا چاله‌ها را با شن و ماسه پر می‌کنند، لطفا پیگیری کنید. چاله‌ها را پس از پر کردن روکش آسفالت کنید. در جاهد شهر، حوالی محدوده مجتمع قائم چنین مشکلی وجود دارد.
۸۲۲...۰۹۰۲ پیاده رو‌های خیابان شیخ صدوق سنگ فرش نیست. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
راهنمایی و رانندگی
۵۴۱...۰۹۳۳ چرا مأموران راهنمایی و رانندگی، از کنار خودرو‌های شخصی که در ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس پارک کرده اند، بی تفاوت می‌گذرند؟
سازمان ترافیک
۱۴۷...۰۹۱۵ ورودی‌های کوچه‌های خاقانی با ۳ متر عرض، دوطرفه اند. این مسئله باعث ایجاد ترافیک در دوربرگردان‌ها می‌شود و مشکلاتی را برای ساکنان به وجود می‌آورد. لطفا برای یک طرفه کردن کوچه‌ها به صورت یکی درمیان فکری کنید.
اجتماعی
۹۶۷...۰۹۱۲ جای خالی صفحه‌ای برای نوجوانان در روزنامه شهرآرا خالی است، نوجوانانی که سردرگم هستند و گاهی پدر و مادر‌ها نیز از روی ناآگاهی توجهی به آن‌ها نمی‌کنند. اما از طریق اطلاعات و مطالب روزنامه می‌شود سطح آگاهی و تربیتی نوجوانان و پدر و مادرهایشان را بالا برد، الگوی صحیح اسلامی را به آن‌ها یادآوری و حتی کتاب و رمان‌های متناسب با سن آن‌ها معرفی کرد.
شرکت برق
۴۰۵...۰۹۱۵ خیابان شهید آوینی ۶ در بولوار شهید آوینی روشنایی ندارد. شب‌ها خانم‌ها برای عبورومرور آرامش ندارند. لطفا این موضوع را پیگیری کنید.
دولت
۸۳۷...۰۹۱۵ حقوق اندک ما با داشتن ۳ فرزند دانشجو به مخارج معمولی کفاف نمی‌دهد و همیشه کم می‌آوریم. لطفا پیگیر باشید تا دولت به قولی که به مردم داده است عمل کند.