اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر  روح‌الله ذوالفقاری  در نشست آنلاین با برخی از روسای پارک‌های علم و فناوری و مدیران عامل صندوق‌های پژوهش و فناوری استانی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در سه سال اخیر موضوع توسعه نظامات منطقه‌ای نوآوری را در اولویت کاری خود قرار داده و کمک کرده همه استان‌ها حداقل یک صندوق پژوهش و فناوری با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در استان‌ها داشته باشند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: صندوق از طریق ابزار‌های مالی متنوع تلاش کرده است شکل‌گیری نظام تامین مالی در استان‌ها را عملیاتی کند تا شاهد این باشیم که در حوزه نوآوری، صندوق‌های پژوهش و فناوری رکن اصلی را در استان خود بازی کنند.

ذوالفقاری همچنین با تاکید بر اینکه در سه سال گذشته صندوق‌های پژوهش و فناوری، نقش عمده‌ای در تحول اکوسیستم نوآوری در استان‌ها بازی کرده‌اند، تصریح کرد: در سال ۱۳۹۷ تنها ۲۹ صندوق پژوهش و فناوری در ۱۳ استان فعالیت می‌کردند، اما هم‌اکنون ۶۰ صندوق به صورت استانی و یا در حوزه تخصصی مشغول ارائه خدمات مالی و اعتباری به شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور هستند که سرمایه آن‌ها به بیش از هزار میلیارد تومان بالغ می‌شود لذا انتظار ما به عنوان صندوق نوآوری و شکوفایی، ترفیع جایگاه صندوق‌های پژوهش و فناوری در نظام تامین مالی کشور است.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برنامه جدید صندوق نوآوری در سال "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" برای تقویت صندوق‌های پژوهش و فناوری استانی با هدف حمایت گسترده از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور گفت: سقف این تسهیلات جعاله ۵ میلیارد تومان است و به صورت قرض‌الحسنه اعطا خواهد شد.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: انتظار داریم که صندوق‌های پژوهش و فناوری در استان‌ها به کمک پارک‌های علم و فناوری، برنامه‌های خود را برای هزینه‌کرد این تسهیلات ارائه دهند تا در حداقل زمان ممکن از آن بهره‌مند شوند.

وی اظهار امیدواری کرد: با ارائه این تسهیلات، صندوق‌های پژوهش و فناوری اجرای برنامه مشترک با ذی‌نفعان استانی را در دستور کار قرار داده تا بیش از پیش نقش حمایتی خود را در استان بازی کنند.

منبع: تسنیم