نماینده مجلس: ممکن است در آینده مجبور به واردات پزشک از هندوستان و پاکستان شویم

به گزارش شهرآرانیوز، جلیل رحیمی جهان‌آبادی در مورد عملکرد دولت سیزدهم در حوزه سلامت گفت: دولت در حوزه تامین واکسن و واکسیناسیون علیرغم وجود تحریم‌ها گام‌های خوبی برداشت و با انجام واکسیسناسیون باعث کاهش مبتلایان و فوتی‌ها شد در واقع حجم بالای واردات انواع واکسن برای تامین سلامت مردم یکی از امتیازات و برگ برنده دولت سیزدهم است.

وی افزود: البته دولت در حوزه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، رسیدگی به وضعیت مراکز بهداشتی روستایی و تامین امکانات اقدامات مناسبی را انجام نداده که امیدواریم به این مهم توجه ویژه داشته باشد.

نماینده مردم تربت‌جام، تایباد، باخرز و صالح‌آباد در مجلس ادامه داد: متاسفانه بخش عمده‌ای از نیرو‌های طرحی و پرستارانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا بودند به محض فروکش‌کردن بیماری خانه‌نشین شدند در حالی که به این نیرو‌های متخصص نیاز جدی داریم و وزارت بهداشت باید با اتخاذ تدابیر مناسب، تامین اعتبار و اخذ مجوز استخدام را در دستور کار قرار دهد.

رحیمی جهان‌آبادی یادآور شد: مجلس برای استخدام این نیرو‌ها پیگیری‌هایی را داشته و تلاش خواهیم کرد با پیش بینی راهکار‌هایی در بودجه ۱۴۰۲ به جذب آن‌ها کمک کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از مغفول ماندن ظرفیت گردشگری سلامت در دولت سیزدهم انتقاد کرد و گفت: ایران جزو کشور‌های پیش روی خاورمیانه در حوزه بهداشت و درمان است و ظرفیت عظیمی در حوزه گردشگری سلامت دارد به گونه‌ای که در حال حاضر برای کشور‌های عربی، افغانستان، تاجیکستان و آسیای میانه طی مراحل درمان و انجام جراحی‌ها در کشورمان بسیار به‌صرفه است، اما متاسفانه از این ظرفیت به درستی استفاده نمی‌شود.

وی با انتقاد از مهاجرت پزشکان و پرستاران تصریح کرد: آمار مهاجرت پزشکان به کشور‌های عربی و اروپایی به گونه‌ای است که ممکن است در سال‌های آینده مجبور به واردات پزشک از کشور‌های هندوستان و پاکستان شویم و این موضوع برای ایران به عنوان قطب سلامت فاجعه‌بار است در این رابطه ساماندهی و رسیدگی به وضعیت پزشکان و اعطای مشوق‌ها برای ماندگاری آن‌ها در کشور و همچنین گسترش گردشگری سلامت باید مورد توجه جدی دولت و وزارت بهداشت قرار گیرد.