آغاز طرح توسعه فاز ۱۵ بوستان جنگلی وکیل آباد

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بوستان جنگلی وکیل آباد یکی از تفرجگاه‌های قدیمی شهرمان است که شهروندان مشهدی و زائرانی که برای زیارت حضرت رضا (ع) به این شهر آمده اند از حضور در این بوستان جنگلی خاطره دارند. در این سال‌ها هم شهرداری مشهد در راستای نگهداری این بوستان و توسعه آن با هدف ایجاد فضایی به مراتب زیباتر از گذشته، اقدامات مختلفی را در بوستان وکیل آباد انجام داده که این برنامه‌ها تاکنون در ۱۳ فاز توسعه‌ای بوستان اجرایی شده است بنا به گفته مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد عملیات توسعه فاز ۱۴ بوستان وکیل آباد که از چندی پیش آغاز شده بود اکنون به اتمام رسیده است و مدیریت شهری مشهد در حال برنامه ریزی برای آغاز توسعه این بوستان در فاز ۱۵ است.

علیرضا صفی پور در گفتگو با شهرآرا درباره اقدامات انجام شده در راستای توسعه بوستان وکیل آباد گفت: این بوستان یکی از قدیمی‌ترین و البته یکی از زیباترین بوستان‌های مشهد است که به دلیل جنگلی بودن آن فضای مناسب و زیبایی برای حضور مردم است. وی ادامه داد: از همین روز در راستای توسعه این بوستان با هدف ایجاد فضایی مناسبت‌تر از گذشته برای حضور مردم عملیات‌های مختلف توسعه‌ای این بوستان انجام شده و اکنون نیز مدیریت شهری جدید مشهد در راستای توجه به درخواست‌های مردمی پروژه فاز ۱۵ توسعه بوستان وکیل آباد را در دستور کار دارد.

افزایش فضا‌های تفریحی و گردشگری بوستان وکیل آباد

وی با بیان اینکه عملیات توسعه بوستان وکیل آباد هم در فاز چهاردهم با همکاری و همراهی شهرداری منطقه ۹، به عنوان بهره بردار پروژه، به پایان رسیده است، تاکید کرد: در این پروژه عملیات توسعه‌ای مختلفی نظیر عملیات باغ صخره‌ای (توفقگاه)، باغ خورگشت، باغ هنرمندان، باغ گیاه شناسی، باغ دره شب و باغ دانش آموزی با هدف ایجاد فضای تفریحی و گردشگری، افزایش سرانه فضای سبز شهر و افزایش نشاط و سلامتی مجاوران و زائران بارگاه رضوی اجرایی شده است.

اعتبار ۱۰ میلیاردتومانی فاز ۱۴

صفی پور ادامه داد: محدوده اجرای پروژه فاز ۱۴ توسعه بوستان وکیل آباد از کوچه امام رضا (ع) ۱۴ تا پل پرتوی بوده و اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای آن حدود ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد تأکید کرد: هم اکنون عملیات توسعه‌ای بوستان وکیل آباد در فاز ۱۴ به پایان رسیده است و پس از تحویل دادن به شهرداری منطقه، به عنوان بهره بردار، پروژه این بخش از بوستان هم برای حضور زائران و مجاوران بارگاه رضوی، در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی در زمینه اقدامات فنی انجام شده در این پروژه هم گفت: در جریان این بخش از پروژه توسعه بوستان وکیل آباد بیش از ۲ هزار مترمکعب پی کنی برای انجام پروژه دیوارسنگی یا سنگ فرش (ماشینی و دستی)، هزارو ۶۵۰ مترمکعب اجرای دیوارسنگی (گرانیتی)، هزارو ۷۰۰ مترمربع اجرای سنگ فرش، ۲ هزار مترمربع بندکشی دیوار سنگی، ۲۰۰ متر عملیات جدول گذاری، ۵ هزار کیلوگرم اجرای عملیات آرماتور بندی برای فنداسیون دیوارسنگی و پنج تن اجرای برش کاری و جوش کاری آهن آلات برای آلاچیق‌ها را داشته ایم.