شهروند خبرنگار | کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌های شهر مشهد

پیام شهروندان: 

۱- به هر نانوایی که برای خمیر بودن نان اعتراض کردیم، گفتند از کیفیت بد آرد است. آیا همین طور است؟ قدیم نان می‌گرفتیم، طعم خوبی داشت و خوب جویده می‌شد. الان نان‌ها مانند آدامس، سفت و خوردنش برای همه سنین، سخت است. همچنین در بیشتر نانوایی‌ها بهداشت رعایت نمی‌شود. با همان دستی که کارت کشیده اند و گوشی جواب داده اند، به مردم صبور نان می‌دهند و اعتراض هم که می‌کنیم، طلبکار می‌شوند. بهداشت و تعزیرات باید بیشتر رسیدگی کنند.

۲-سبوس نان بربری یارانه ای، قیمتش هفت برابر شده است و صاحب نانوایی به من کارگر که صبح تا شب کنار تنور آتش هستم، ماهیانه ۴میلیون تومان حقوق می‌دهد، با این حال بازهم این حقوق را کسر می‌کند و می‌گوید که نانوایی سودش به صفر رسیده است. مسئولان و صنف نانوایی کمکی بکنند. فلج شدیم.

۳- نانوا‌ها از کارت هوشمند، هوشمندتر هستند. تنها اسم کارت عوض شده است. ببینید چطور بدون کارت هوشمند به مردم نان می‌دهند. به محدوده نانوایی‌های تقاطع شهیدان دستغیب۵ سربزنید.

۴- لطفا از صف‌های شلوغ نان، گزارشی تهیه کنید و اینکه چرا برخی نانوایی‌ها هنوز ساعات پختشان تمام نشده است، مغازه را تعطیل می‌کنند.