یونسکو به تهدید ترامپ علیه اماکن فرهنگی ایران واکنش نشان داد
به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) روز دوشنبه تأکید کرد که آمریکا باید به حراست از آثار باستانی و فرهنگی جهان متعهد باشد و از تهدید حمله به چنین مراکزی خودداری کند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در روز‌های اخیر تهدید کرده است که اگر جمهوری اسلامی ایران به ترور سردار «قاسم سلیمانی» واکنش نشان دهد، آمریکا ده‌ها نقطه از جمله مراکز مهم فرهنگی ایران را هدف حمله قرار می‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، یونسکو در بیانیه خود عنوان کرده است که ایالات متحده به عنوان کشوری که پیمان‌های بین‌المللی مربوط به حراست از میراث بشری را امضا کرده، باید از آسیب رسانده به ابنیه و میراث فرهنگی خودداری کند.

بنا بر این گزارش، در بیانیه یونسکو اشاره شده است که بر اساس دو کنوانسیون ۱۹۵۴ و ۱۹۷۲ که در کنگره آمریکا و مجلس ایران هم به تصویب رسیده، کشور‌های عضو نباید عامدانه اقداماتی انجام دهند که ممکن است به میراث فرهنگی و طبیعی دیگر کشور‌های عضو این کنوانسیون‌ها، آسیب بزند.

اظهارات ترامپ در مورد احتمال حمله به مراکز فرهنگی ایران با واکنش‌های گسترده‌ای روبرو شده و حتی برخی از متحدان واشنگتن هم از آن انتقاد کرده‌اند. با این وجود رئیس‌جمهور آمریکا دیروز بار دیگر مدعی شد که واشنگتن حق دارد چنین مراکزی را هدف قرار دهد.
 
منبع: فارس