استفاده از ظرفیت ملی برای تامین گوشت در خراسان رضوی

به شهرآرانیوز، در این نشست که با مدیریت استاندار خراسان رضوی برگزار شد دستگاه‌های مربوطه، گزارش‌های فعالیت‌ها و وضعیت اخیر بازار را ارائه کردند.

در این نشست، استاندار با اشاره به اینکه مصرف روزانه مردم استان، دویست تن گوشت قرمز در روز است گفت: باید از ظرفیت‌های تولید استانی و سهمیه ملی چه در خصوص گوشت گرم و چه منجمد استفاده کرد تا قیمت ها، متعادل شده و میزان مصرف مورد نیاز زائران و مجاوران، تامین شود.

یعقوبعلی نظری، سازمان ها‌ی جهاد کشاورزی و صمت خراسان رضوی را موظف به پیگیری میدانی و تامین گوشت قرمز طی دو ماه آینده کرد و افزود: از ظرفیت‌های سهمیه ملی و حوزه زیارت در این خصوص، بهره برداری شود.

بر اساس برنامه ریزی زمان بندی مصوب در این جلسه، ستاد تنظیم بازار و قرارگاه‌ها و ستاد‌های مرتبط موظف به همکاری با تصمیمات قرارگاه امنیت غذایی استان شدند.