قیمت گوشت طی دو هفته آتی در مشهد روند کاهشی به خود می‌گیرد

مجید جعفری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: معمولا از نیمه دوم اسفند به بعد دام‌هایی که پاییز به دنیا آمده‌اند، پروار شده‌اند و به مرحله کشتار و وارد بازار می‌شوند.

وی تاکید کرد: به این ترتیب با افزایش این روند، خودبه خود روند کاهشی قیمت آغاز و شاهد تعدیل وضعیت موجود در نرخ گوشت هستیم.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: هم اکنون روزانه ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن گوشت قرمز گوسفندی و گاوی در استان تولید می‌شود که از این منظر استان ما هر سال رتبه نخست تولید گوشت قرمز کشور را دارد.

وی گفت: تعیین سقف قیمت دام زنده در بازار دام مشهد و جلوگیری از خروج دام زنده از استان دو راهکاری است که طی روز‌های اخیر با هدف تعدیل نرخ دام زنده و لاشه در استان اعمال شده است.