غذاهایی که باید در سحری خورد تا گرسنه نشویم
فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرا نیوز، با بیان اینکه رعایت اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان علاوه بر حفظ ذخایر بدن، از تحلیل عضلات ناشی از کاهش وزن و گرسنگی پیشگیری میکند اظهار کرد: دریافت بیشتر پروتئین در رژیم غذایی در ماه رمضان علاوه بر افزایش احساس سیری و پری، احساس گرسنگی تا وعده بعدی را نیز کاهش داده و به کاهش چربی بدنی کمک می‌کند.

این متخصص تغذیه گفت: همچنین مصرف غذا‌های غنی از فیبر ازجمله‌ها: میوه ها، سبزیجات، غلات کامل در وعده سحری اهمیت بسیاری دارد.

او همچنین افزود:تلخی شکلات تلخ منجر به کاهش اشتها و تمایل به شیرینی در طی ماه رمضان می‌شود استئاریک اسید موجود در شکلات تلخ می‌تواند به کند کردن هضم کمک کند و احساس سیری را افزایش دهد در نتیجه شما در طول روزه داری کمتر احساس گرسنگی می‌کنید.

نعمتی بیان کرد: در وعده سحری میتوانید از ماهی برای افزایش احساس سیری در طی روز استفاده کنید، اسید‌های چرب امگا ۳ که در ماهی یافت می‌شود می‌تواند سطح هورمون‌های سیری مانند لپتین را افزایش دهد و در نتیجه فرد در طی روز‌های ماه رمضان کمتر احساس گرسنگی کند.