بیش از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز و سفید در خراسان رضوی تولید شد
مریم  احمدی

جواد اعلمی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: مجموعا ۱۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین با میزان گوشت قرمز به میزان ۳ هزار و ۵۲۰ تن تولید شده است.

وی افزود: مجموعا پنج تن گوشت قرمز از ۳۳ کشتارگاه دام سبک و سنگین استان طی این مدت ضبط شده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی بیان کرد: همچنین در این مدت ۶ میلیون و ۱۴۲ هزار قطعه مرغ گوشتی در ۱۳ کشتارگاه استان طی این مدت کشتار شده است.

وی ادامه داد: این میزان کشتار، تولید ۱۲هزار تن گوشت سفید را در استان به همراه داشته  و از این شمار ۵۴ هزار قطعه مرغ گوشتی به وزن ۴۷ تن ضبط و معدوم شده است.