خراسان رضوی دارنده رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز
مریم  احمدی

احمد داوطلب روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: طی سال گذشته ۲ میلیون و ۶۵ هزار و ۴۴۳ راس دام سبک و سنگین در استان کشتار شده است.

وی ادامه داد: این میزان شامل یک میلیون و ۹۵۶ هزار و ۵۹۵ راس دام سبک (گوسفند و بز) و ۱۰۷ هزار و ۴۳۵ راس دام سنگین (گاو و گوساله) و هزار و ۴۱۳ نفر شتر در کلیه کشتارگاه‌های سطح استان میباشد.

داوطلب بیان کرد: علاوه بر این همچنین تعداد یک میلیون و ۱۴۱ هزار و ۳۵۲ راس دام سبک و ۱۹ هزار و ۸۰۰ راس دام سنگین به صورت زنده جهت کشتار به سایر استان‌های کشور منتقل شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با توجه به میزان ضریب لاشه کشتار در استان، تولید گوشت قرمز حاصل از دام کشتار شده و دام زنده منتقل شده به سایر استان‌ها در سال ۱۴۰۱ معادل ۹۲ هزارو ۲۶۲ تن است.

وی گفت: خراسان رضوی همانند سایر سنوات اخیر رتبه نخست تولید گوشت قرمز را دارد. این استان در برخورداری از جمعیت دام سبک نیزرتبه اول را دارد.