بلاتکلیفی چند دهه‌ای یک بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد | گله مندی بازنشستگان تامین اجتماعی از شلوغی مراکز درمان 

قربانعلی رمضانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره می‌گوید: ۷۵ تا ۸۰ درصد میانگین سرانه درمان از خود بازنشسته و شاغل تامین اجتماعی دریافت می‌کنند و سازمان تامین اجتماعی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

وی افزود: در خراسان رضوی بیمارستا ن‌ها و درمانگاه‌های ملکی سازمان تامین اجتماعی پاسخگوی درمان بیمه شدگان نیست. به گونه‌ای که ۱۰ برابر تشکل‌های درمانی سازمان جمعیت داریم.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد یادآورشد: بیمارستان رضا درجاده مشهد قوچان که به عنوان ملک سازمان تامین اجتماعی است، سال‌ها است بلاتکلیف است. اگر سازمان برای ساخت و ساز آن اقدام کند مطمئنا مشکل درماناستان خرسان حل می‌شود. اما متاسفانه سالهاست این سازمان افتاده و مشکلات درمان این بخش هر سال به سال بعد منتقل می‌شود.

به گفته وی، یکی از اشکلاتی که بر سازمان تامین اجتماعی وارد است اینکه بخش درمان پاسخگوی نیاز این جامعه نیست. در حال حاضربنا‌هایی که در آن مکان جانمایی شده هم مال ۳۰ تا ۴۰ سال پیش است و این بنا اکنون پاسخگو نیست. این بیمارستان متراژ بسیار بالایی دارد و نیاز است که سازمان برای تکمیل و تجهیز آن برنامه ریزی اساسی داشته باشد.

رمضانی یادآورشد: اکنون مشکل اصلی بازنشستگان و شاغلان تامین اجتماعی در خراسان رضوی این است که بستر درمانی به میزان بیمه شده فراهم نیست. بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های سازمان نمی‌تواند پاسخگوی نیاز این جمعیت باشد که نتیجه هم نارضایتی مردم و هم کادر درمان و درنهایت کاهش کیفیت درمان است.

وی تاکید کرد: در بخش قلب علی رغم اقداماتی که برای ایجاد آن صورت گرفته است بازنشستگان ما مشکل دارند. از طرفی به دلایل اینکه زمینه درمان در کل کشور فراهم نیست ما مجبوریم قرا داد بیمه تکمیل درمان ببندیم که هم باید برای آن حق بیمه پرداخت کنیم و هم به سازمان در زمان اشتغال حق بیمه پرداخت کنیم.