حدود ۱۷۵ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شد
مریم  احمدی

مجید جعفری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این میزان تولید گوشت مرغ با جوجه ریزی ۹۱ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۲۶۸ قطعه‌ای در سال گذشته انجام شده است.

وی بیان کرد: اگرچه تولید گوشت مرغ در سال گذشته حدود ۱۷۵ هزار تن بود، اما در سال قبل  ۱۸۴ هزارو ۴۵۴ تن بود که شاهد کاهش هستیم.

معاون امور دام جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پنج درصد کاهش در حجم عملکرد گوشت مرغ ناشی از کاهش مصرف بوده و مشکلی در تامین نداشته ایم.

وی گفت: در تولید گوشت مرغ در سال گذشته مازاد تولید هم داشته‌ایم.

جعفری بیان کرد: تعداد واحد‌های مرغ گوشتی فعال هزار و ۵۸۰ واحد به ظرفیت ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه است.