سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی تولید می‌شود
مریم  احمدی

احمد داوطلب روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: این میزان هویت گذاری دام در استان از ابتدای آغاز این طرح از سال ۱۳۹۸ در استان محقق شده است.

وی ادامه داد: از مجموع هویت بخشی انجام شده دام در استان تعداد ۷۲۶ هزار و ۲۲۹ راس در سال گذشته هویت گذاری شده است.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد:با توجه به این که برای شناسایی و نقل و انتقالات دام در کشور و انجام خدماتی از جمله بیمه دام، پلاک کوبی و هویت گذاری دام لازم است از دامداران تقاصا می‌شود که اجرای این طرح را در گله‌ها همچنان تداوم دهند.

وی با بیان اینکه آخرین آمار دام سبک استان ۸ میلیون و ۲۵۳ هزار راس است، افزود: جمعیت دام سنگین استان نیز تعداد ۳۶۰ هزار راس است.

وی افزود: خراسان رضوی از نظر برخورداری از جمعیت دام سبک رتبه اول کشور را دارد.

سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.