کمبود عرضه و افزایش هزینه‌های تولید علت افزایش قیمت مرغ گرم است
مریم  احمدی

مجید جعفری در گفتگو با شهرآرانیوز، افزود: قیمت مصوب مرغ گرم متعلق به حدود ۸ ماه پیش است، اما در این مدت هزینه‌های تولید در بخش‌های مختلف افزیش چشمگیری داشته است و همین امر قیمت تمام شده مرغ را بالا برده است.

وی ادامه داد: از دیگر عوامل افزایش بهای مرغ در بازار را میتوان به کاهش ۳۵ تا ۴۰ درصدی جوجه ریزی ناشی از عرضه جوجه در بازار دانست که همین امر موجب کمبود عرضه مرغ در بازار در حال حاضر شده است.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه سیاست وزارت جهاد کشاورزی جبران کمبود مقطعی فعلی از طریق عرضه مرغ منجمد در بازار است، اظهار کرد: علاوه بر این اجاره ماندگاری مرغ در مرغدارای‌ها را نمیدهیم و کلیه مرغ‌های سن کشتار باید به کشتارگاه بروند.

وی با بیان اینکه عرضه هرکیلوگرم مرغ گرم به قیمت ۶۳ هزار تومان باید باشد، ادامه داد: بالاترین از این نرخ را گرانفروشی میدانیم و با متخلفان در این زمینه برخورد خواهد شد.

جعفری گفت: در خراسان رضوی مشکل تامین مرغ نداریم و روزانه ۴۰۰ تن عرضه داریم، اما مشکل اصلی بالا بودن قیمت مرغ در تهران و فروش مرغ تولیدی استان توسط مرغداران به تهران است که امکان ایجاد ممنوعیت در این بخش را نداریم.

وی افزود: بنابراین طی یک هفته آینده مشکل تامین مرغ در شمال کشور حل میشودو بازار تهران بار دیگر به صورت کامل قادر به تامین نیاز از شمال هست لذا مرغ تولیدی استان در همین استان کشتار خواهد شد.