افزایش ظرفیت هتل های مشهد در آستانه ولادت امام رضا(ع)

محمود مادرشاهیان در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: با توجه به همزمانی ولادت امام رضا(ع) و دهه کرامت با ایام امتحانات پیش‌بینی می‌شود خانواده‌ها برای سفر کردن با مشکلاتی مواجه باشند اما از آنجا که بسیاری از زائران می‌خواهند این ایام خاص را در حرم رضوی سپری کنند، باز هم به مشهد سفر خواهند کرد. از همین رو پیش‌بینی می‌کنیم درصد اشغال هتل‌ها در روز ولادت امام رضا(ع) به ۷۰ درصد نیز برسد.

وی با تاکید بر اینکه به تدریج از اواخر خرداد ماه سطح اشغال هتل‌ها افزایش می‌یابد، اضافه کرد: در ادامه ایام سال ظرفیت اشغال خوبی را برای هتل‌های خراسان رضوی پیش‌بینی می‌کنیم. سفرهای خراسان رضوی به دلیل کمبود بلیت هواپیما در نوروز کاهش یافته بود.

رئیس جامعه هتلداران خراسان رضوی اضافه کرد: کلیه هتل‌ها آماده میزبانی و پذیرایی از زائران امام رضا(ع) هستند تا بتوانند خدمات ارزشمندی ارائه دهند. از کلیه زائران تقاضا دارم در صورت مشاهده مورد و یا مشکلی در واحدهای اقامتی حتما به ما اطلاع دهند. بلافاصله بازرسان ما وارد عمل می‌شوند و اجازه نخواهند داد در حق هیچ مسافری اجحاف صورت گیرد.