پخت و توزیع روزانه ۷ هزار نان نذری به زائران رضوی | پخت نان در بهشت رضوی + فیلم
فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گرمای تنور داغ و خستگی فکر نمی‌کنند، گنبد و بارگاه علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) را در هر قرص نان به نظاره نشستند و با همان انگشتانی که چانه می‌گیرند و خمیر تخت می‌کنند و در تنور می‌چسبانند، ذکر یا رضا می‌گویند و به کرم امام مهربانی دلخوش کرده‌اند.

 در این روزهای ایام دهه کرامت، هر روزی که به میلاد امام مهربانی ها نزدیک می شویم حال و هوای مشهد متفاوت تر از دیگر روزهاست،هر کس به طریقی لطف و ارادت خود را به امام رضا (ع) نشان می دهد، در نزدیکی حرم مطهر رضوی،موکبی به نام امام حسن مجتبی (ع) برپاشده است که عطر پخت نان تازه، تمام فضا را پر کرده است.

{$sepehr_media_757479_400_300}

{$sepehr_media_758516_400_300}

بیشتر بخوانید:مشهد، آماده میزبانی از ۱.۵‌میلیون زائر در دهه کرامت


یکی از خادمیاران موکب امام حسن مجتبی (ع) با اشاره به برپایی این موکب در دهه کرامت میگوید:۵۰ خادمیار رضوی به مناسبت دهه کرامت، روزانه ۷ هزار قرص نان پخت و بین زائران رضوی توزیع میکنند.

محمد حسن خوانساری با بیان اینکه  امسال سومین سال از برپایی این موکب در حرم مطهر رضوی است میگوید: بیش از هزار کیلومتر راه را فقط به عشق خدمت به زائران امام رضا(ع)، پیمودیم و با وجود اینکه در گرمای تابستان پای تنور می ایستیم به عشق امام رضا (ع)خستگی نمی شناسیم.

وی افزود: خدمت به زائران امام رضا(ع) را افتخاری برای خود می دانیم و فقط به امید نیم نگاهی از حضرتش از هیچ تلاشی برای   ایام میلادش فرو گذار نمی‌کنیم.