شورای ششم، پای حرف مردمِ محله «فاطمیه» و «مسلم» مشهد| تاکنون بیش از ۳۵۰ مسجد در مشهد احیا شده‌است
مرتضی محمدپور

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه سلسله جلسات دیدار مردمی نمایندگان شورای شهر مشهد در قالب نشست‌های «پای حرف مردم»، حجت‌الاسلام حسن منصوریان رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه، سیدحسین علوی‌مقدم رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر و مهدی خداشناس شهردار منطقه سه، پنج‌شنبه‌شب مهمان اهالی محلات فاطمیه و مسلم در مسجدالمهدی شدند. معضل روکش آسفالت، محدودیت دسترسی مردم به حمل‌ونقل عمومی، مشکل جمع‌آوری زباله و کمبود کتابخانه، مرکز فرهنگی و سالن ورزشی در منطقه از جمله مطالبات مردم در این نشست بود.

احیای ۳۵۰ مسجد در دوره ششم مدیریت‌شهری

حجت‌الاسلام منصوریان در این مراسم با تاکید بر ضرورت برپایی جلسه پیگیری مصوبات این نشست در ماه آینده اظهار کرد: رویکرد شورای ششم از ابتدا متمرکز بر اجرای محله‌محور برنامه‌ها بود و در این میان، پیوست مسجدمحوری مهمترین راهبرد مدیریت شهری است. بر همین اساس، در دوسال اخیر بیش از ۳۵۰ مسجد در سرتاسر شهر احیا و به کانون‌های کنش‌گری اجتماعی تبدیل شده‌اند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مدیریت شهری به مسئولیت خود در تربیت نوجوانان و جوانان باور دارد و در این شرایط، تعرفه استفاده از سالن‌های ورزشی، کتابخانه‌ها و فرهنگسراها در سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا نکرد تا شرایط برای بهره‌گیری جوانان از این فضاها تسهیل شود.

رییس کمیسیون فرهنگی در پاسخ به گلایه مردم درخصوص دلیل تغییر نام خیابان آیت‌الله طالقانی به ابوذر و تغییرنام دوباره این خیابان به‌نام خیابان شهید‌ابراهیمی خاطرنشان کرد: امروزه در معابر شهر مشهد بیش از ۸۰ مورد مشابهت اسمی وجود دارد که در زمان اعلام سوانح و نجات جان مردم به مراکز امدادی، این مشابهت‌ها به یک امر چالش‌آفرین برای مراکز انتظامی و امدادی تبدیل می‌شود. بنابراین کمیته نام‌گذاری معابر در شورای شهر خود را مکلف می‌داند که برای اصلاح نام‌ها، رفع مشابهت‌ها را در اولویت قرار دهد.

وی ادامه داد: اینجا نه کینه‌ای در جریان است و نه سلیقه‌ای رفتار می‌شود بلکه اساس بر مبنای حفظ اصالت فرهنگ‌ها و سبقه نام‌هاست و البته در این نامگذاری‌ها، خواست مردم نیز لحاظ می‌شود.

۶۰۰ میلیارد بودجه برای حمایت از ورزش در شهر

سیدحسین علوی‌مقدم نیز در ادامه این نشست، منطقه سه شهری را جزو مناطق مهم و وسیع مشهد دانست و تصریح کرد: برخی محلات همچون فاطمیه و مسلم اگرچه در زمره محلات حاشیه شهر تعریف نمی‌شوند اما حقیقت این است که در بسیاری از شاخص‌ها دچار محرومیت هستند.

وی تأکید کرد: با محوریت حمایت از کنش‌گری جوانان در محلات مختلف، میتوان تشکیل کمیسیون ورزش و جوانان در شورای شهر را ابتکار دوره ششم مدیریت شهری دانست که در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶۰۰‌ میلیارد بودجه به آن اختصاص یافته و برای نظام‌مندکردن عرصه ورزش و تکریم ورزشکاران، در هر برنامه خود پیوست مسجد را هم در نظر می‌گیرد.

رییس کمیسیون ورزش و جوانان گفت: سرجمع بودجه منطقه سه از ۱۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۸ میلیارد در سال ۱۴۰۱ و ۴۹ میلیارد در سال جاری رسیده و از این میان، بخش قابل‌توجهی هم به ایجاد کارگاه‌های تربیتی برای کودکان و نوجوانان ۷ تا ۱۸ سال اختصاص یافته که ثمرات آن در پرورش استعدادهای ورزشی به‌زودی قابل مشاهده خواهد بود.