درد گران هزینه‌های دندانپزشکی روی شانه‌های بازنشستگان| هزینه‌های دندانپزشکی مشمول بیمه تکمیلی نمی‌شود
فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، آنچه این روز‌ها درد دندان را مضاعف کرده هزینه‌های بسیار زیاد آن است، فرد از یک سو باید درد بی‌طاقت دندان درد را تحمل کند و از سوی دیگر هزینه‌های سرسام‌آوری که با دخل و خرج او همخوانی ندارد را تامین کند.

حال در این اوضاع برخی از مردم به ناچار مجبورند درد دندان را تحمل کنند و با آن دست و پنجه نرم کنند، چرا که هزینه‌های پر کردن و عصب‌کشی بسیار زیاد است و برخی از اقشار جامعه مخصوصا طیف بازنشستگان را با مشکل مواجه کرده است.

حمید قاسمی که بازنشسته‌ی کارگری است با انتقاد از تعرفه‌های سنگین خدمات دندانپزشکی می‌گوید: یک بازنشسته با حداقل حقوق چطور می‌تواند این تعرفه‌ها را پرداخت کند؛ یک ماه حقوق بازنشسته پول ترمیم دو دندان نمی‌شود!

او اضافه می‌کند: هفته پیش برای درمان دندان‌های همسرم به یک دندانپزشکی مراجعه کردیم؛ در همان جلسه اول، نصف حقوق یک ماه من تمام شد! چرا فکری به حال بازنشستگان نمی‌کنند؟ در سال‌های پیری دندانپزشکی رایگان یک نیاز بسیار واجب است.

شهروند دیگری می گوید: فکری به حال بیمه درمان بازنشستگان تامین اجتماعی هم داشته باشید تعرفه‌های بیمه تکمیلی چگونه محاسبه می‌شود که هیچ یک از هزینه‌های دندانپزشکی را متقبل نمی‌شود؟

در خصوص پیگیری این موضوع با رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی گفتگو می‌کنیم.

دندان، ویزیت و دارو جزو بیمه تکمیلی محسوب نمی‌شود

قربانعلی رمضانی در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه فقط کشیدن و پر کردن دندان در بیمه سازمان تامین اجتماعی رایگان است می‌گوید: دندان، ویزیت و دارو جزو بیمه تکمیلی محسوب نمی‌شود، خدماتِ پرهزینه دندانپزشکی از قبیلِ عصب‌کشی و ترمیم و .. رایگان نیست و این موضوع به این دلیل است که شرکت‌های بیمه گر مبلغ‌های بالایی را برای این موارد تعرفه‌گذاری کرده‌اند که از توان سازمان تامین اجتماعی خارج است.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی ادامه می‌دهد: شرکت‌های بیمه گر مواردی نظیر دندانپزشکی را داخل بیمه درمان نمی آورند و باید جداگانه قرارداد ببندند.

رمضانی بیان می‌کند: تلاش ما این است که این موارد را در قرارداد درمان بیاوریم تا مردم در پرداخت هزینه‌های دندانپزشکی مشکلی نداشته باشند.