قاب‌ها چطور می‌توانند از یک گوشی تاشو محافظت کنند؟ | پیکسل فولد گوگل پاسخ می‌دهد
کاظم کلانتری

شهرآرانیوز - تعداد زیادی از کاربران گوشی‌های هوشمند از قاب‌های محافظ استفاده می‌کنند. گوشی‌های هوشمند محصولاتی گران هستند و همه می‌دانیم آن‌قدر‌ها هم بادوام نیستند. صفحات شیشه‌ای که ما برای آن‌ها هزینه می‌کنیم، خیلی راحت می‌شکنند و خیلی محکم نیستند.

در نگاه اول، به نظر نمی‌رسد گوشی‌های تاشو با قاب‌های سنتی مطابقت داشته باشند. واقعا چطور می‌توان یک محافظ را روی چیزی که از وسط تا می‌شود قرار داد؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند این کار غیرممکن است.

حتی سامسونگ، اولین سازنده گوشی‌های تاشو، به وضوح پاسخ خوبی برای این مشکل نداشته است. قاب‌های محافظ دو نسل اول گلکسی زد فولد گران بودند و حتی نیمی از دستگاه را هم پوشش نمی‌دادند.

با این حال، سامسونگ آهسته‌آهسته پیشرفت‌هایی در این زمینه داشت. گلکسی زد فولد ۳ با قاب‌هایی عرضه شد که می‌توانستند هم از جلو و هم از پشت گوشی محافظت کنند، هرچند در برخی موارد و سطوح در کاربرد واقعی آن‌ها موفقیتی به دست نیامد. گلکسی زد فولد ۴ با تناسب بهتر و بررسی برخی ایده‌ها پیشرفت‌های بیشتری را در این زمینه به ارمغان آورد.

از طرف دیگر، محبوبیت گلکسی زد فلیپ ۳ و فلیپ ۴ باعث شد شرکت‌های شخص ثالث پیشنهادات هوشمندانه‌ای برای قاب این گوشی‌ها ارائه دهند.

{$sepehr_key_700}

به نظر می‌رسد گوشی تاشو گوگل دلیل خولی برای حل مشکل همیشگی قاب‌های محافظ گوشی‌های هوشمند باشد. قاب رسمی Pixel Fold دارای طراحی خوبی است و با حداقل چسبندگی، گوشی را می‌پوشاند. از طرف دیگر این قاب سایز مناسبی دارد و به دستگاه حجم زیادی اضافه نمی‌کند و در واقع استفاده از آن لذت‌بخش است.

گوگل این شانس را داشته که از اشتباهات سامسونگ درس بگیرد و یک قاب کاملاً خوب بسازد. قیمت این قاب ۵۹ دلار است که خیلی هم گران نیست.

مطمئنا طراحی گوشی‌های تاشو و قاب‌هایشان برای عالی‌شدن راه زیادی دارند و به مرور بهتر و بهتر می‌شوند.

{$sepehr_key_699}