سرلشکر رشید: اگر رژیم بعث از ظرفیت‌های عظیم ارتش اطلاع داشت هرگز ریسک حمله به ایران را نمی‌پذیرفت

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در همایش سراسری فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش، اظهار داشت: نیروی زمینی ارتش با توجه به ماموریت ذاتی و ماهیت تهدیدات و برخورداری از تجربه تاریخی چهل سال گذشته، رکن اساسی قدرت نظامی و دفاعی - تهاجمی جمهوری اسلامی ایران برای ایجاد بازدارندگی و تأمین تمامیت ارضی و استقلال ایران عزیز است.

{$sepehr_key_1105}

وی افزود: اگر از دوران دفاع مقدس یاد می‌‎کنیم و گفته می‌‎شود شاکله قدرت سپاه متکی بر مردم و باور‌های دینی و انقلابی بود، درباره ارتش و نیروی زمینی ارتش باید تصریح کرد، بدون تعهد‌پذیری و باورمندی ارتش به قدرت برآمده از انقلاب و اهداف آن و تحول در درون اتش، امکان انسجام و تداوم حیات سازمانی و مهم‌تر از آن نقش ارتش و بویژه نیروی زمینی ارتش در شکست ارتش متجاوز رژیم بعث شکل نمی‌گرفت. حقیقتاً وجود ظرفیت‌های عظیم ساختاری و سازمانی در ارتش و نظام آموزشی قوی و حضور فرماندهان متعهد، این امکان را فراهم کرد تا در بزنگاه تاریخی در آغاز جنگ و تجاوز دشمن، زمینه‌های شکست ارتش متجاوز رژیم بعث فراهم شود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) اضافه کرد: اگر دشمن از ظرفیت‌های عظیم ارتش و به‌ویژه نیروی زمینی برای دفاع و ایجاد گسست در پیشروی ارتش متجاوز رژیم بعث، همراه با مقاومت مردمی اطلاع داشت، هرگز ریسک حمله به ایران را نمی‌پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه محاسبات دشمن در تجاوز به سرزمین ایران در سه چیز اشتباه بود، خاطر نشان کرد: اولین خطای محاسباتی دشمن، عدم محاسبه درست از توانایی حضرت امام (ره) برای رهبری کشور در مدیریت بحران‌های امنیتی در داخل کشور و در برابر وقوع جنگ و تهاجم خارجی که همزمان با استقرار نظام بود.

سرلشکر رشید، دومین خطای محاسباتی دشمن را محاسبه واکنش ارتش جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از ظرفیت‌های عظیم آن در دفاع از انقلاب و تمامیت ارضی ایران که با وقوع جنگ، نقش ارتش آشکار شد دانست و سومین خطای دشمن، پیش‌بینی نکردن واکنش نیرو‌های مردمی و مشارکت آنان در دفاع با سازماندهی در سازمان و ساختار سپاه بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) خاطرنشان کرد: اینجانب قدرت عملیات ترکیبی ارتش و سپاه را در دوران دفاع‌مقدس مشاهده و درک کرده‌ام. قدرتی که شامل به‌کارگیری ظرفیت‌های عظیم ساختاری، سازمانی و نظام آموزشی قوی و طرح‌های عملیاتی آفندی و عملکرد فرماندهان متعهد بود. وقتی ارتش با سپاه و نیرو‌های مردمی ترکیب می‌شدند توانمندی قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران افزایش پیدا می‌کرد و هیچ قدرتی در مقابل آن‌ها تاب نمی‌آورد.