آموزش آسان تهیه مربا در منزل

به گزارش شهرآرانیوز، مربا یکی از خوراکی‌هایی است که به راحتی در منزل می‌توانید با انواع میوه‌ها درست کنید و در وعده صبحانه یا عصرانه یا برای تزئین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده کنید. مربای چند میوه هم با توجه به میوه‌هایی که در ترکیب آن استفاده می‌کنید می‌تواند طعم‌های جدید و متفاوت و خوشمزه‌ای به سفره شما اضافه کند. در ادامه روش تهیه چند مربای خیلی خوشمزه را آموزش داده‌ایم.

مربای سیب، هویج، به

سیب، هویج و به را درشت رنده کنید و با ۴ لیوان آب ولرم در قابلمه‌ای بزرگ بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید بجوشد و به قوام بیاید.

آبلیمو و هل را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید. دم کنی روی قابلمه بگذارید و صبر کنید ۱۲ ساعت مربا استراحت کند تا میوه‌ها کاملا به هم مزه بدهد و سپس در ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.

{$sepehr_key_1607}

مربای چند میوه هویج و پرتقال

آب پرتقال را بگیرید و پوست پرتقال را خلالی خرد کنید. خلال پوست پرتقال را سه بار به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس نمایید و آبش را عوض کنید تا تلخی‌اش گرفته شود. بهتر است این فرایند را از شب قبل شروع کنید.
هویج را پوست بگیرید و به صورت خلال‌های باریک و بلند خرد کنید. شکر و آب را مخلوط کرده در قابلمه‌ای مناسب بریزید و وقتی به جوش آمد، هویج را اضافه کنید و بپزید.
زمانی که مربا کمی غلیظ شد، خلال پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید.

{$sepehr_key_1608}

مربای مخلوط سیب و کشمش

سیب را پوست بگیرید و درشت خرد کنید و به همراه دارچین، شکر و کشمش و کمی آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و بجوشانید تا قوام بیاید. بعد از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای چند میوه سیب و هویج

هویج را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید. کمی اب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. سیب و هویج را اضافه کرده بجوشانید. شکر را به همراه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید و صبر کنید تا مربا قوام بیاید.

منبع: بیتوته