افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌های مشهد تخلف است

علی‌اکبر نصری سرآسیا در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: تنها برای نان تافتون (بربری)، آن هم در بخش چانه‌گیری، استفاده از سبوس در زیر چانه مجاز است، اما باید توجه کرد که در خمیر این نان هم افزودن هرگونه سبوس غیر مجاز و تخلف محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: با کلیه واحد‌های نانوایی که اقدام به تهیه و فروش نان سبوس‌دار کنند، برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.

رییس اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد تاکید کرد: طبق تاکید و توصیه اداره بهداشت استفاده از سبوس در نان و آرد به صورت جداگانه غیرمجاز است و برای تولید نان سبوس‌دار صرفا باید در کارخانجات تولید آرد چنین موضوعی انجام شود تا آرد مورد استفاده برای تولید خمیر داخل خود دارای سبوس گندم باشد.

وی تاکید کرد: توصیه می‌شود شهروندان به هیچ وجه نان‌های سبوس‌دار را با قیمت‌های سلیقه‌ای خریداری نکنند، زیرا افزودن سبوس جداگانه به آرد و تولید نان هیچ خواص تغذیه‌ای برای مصرف‌کننده ندارد.