پزشکان مقاطع تخصص و فوق تخصص می‌توانند عضو هیئت علمی شوند

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابوالفضل باقری‌فرد با بیان اینکه بورد تخصصی به عنوان آخرین مدرک اعطایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به حساب می‌آید و از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: به همین دلیل افرادی که موفق به گرفتن این مدرک می‌شوند، در صورت لزوم و درخواست می‌توانند به عنوان عضو هیئت‌علمی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و بیمارستان‌ها مشغول به کار شوند. 

وی با بیان اینکه حدود ۱۵۰رشته تخصصی، فوق‌تخصصی و فلوشیپ در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور تدریس می‌شود، افزود: می‌توان گفت تمام رشته‌های تخصصی و فوق‌تخصصی که در دنیا وجود دارد در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور تدریس می‌شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت توضیح داد: اعضای بوردها، بهترین اساتید دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور هستند. این اساتید دور یکدیگر جمع شده‌اند و در حال آزمون‌سازی دانش‌نامه تخصصی و فوق‌تخصصی هستند.

وی ادامه داد: مرحله کتبی هفتادمین آزمون دانش‌نامه تخصصی و سی‌وهفتمین آزمون دانش‌نامه فوق‌تخصصی در روز پنج‌شنبه ۹شهریور در ۱۰قطب دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور برگزار می‌شود و به دلیل اینکه بورد تخصصی آخرین مدرک اعطایی وزارت بهداشت است، از اهمیت زیادی برخوردار است.

دکتر باقری‌فرد درباره جامعه آماری داوطلبان آزمون‌های دانش‌نامه تخصصی و دانش‌نامه فوق‌تخصصی گفت: حدود ۴۵۰۰نفر، متقاضی شرکت در این دو آزمون هستند. 

منبع: ایسنا