پویش رسانه ای " آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟" ویژه پیشگیری از اعتیاد جوانان در خراسان رضوی آغاز شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در سخنانی عنوان کرد: هدف عملیاتی این کارزار رسانه‌ای، حساس‌سازی و اطلاع‌رسانی به والدین درخصوص توجه و لزوم برقراری ارتباط سازنده و دوستانه با فرزندان و افزایش دانش آن‌ها درزمینه پیشگیری از اعتیاد است. جوانانی که با والدین خود احساس نزدیکی می‌کنند، کمتر از سایرین به مواد اعتیادآور روی می‌آورند.

مسعود فیروزی ادامه داد: اگر تصور می‌کنید که فرزندتان ممکن است در معرض اعتیاد به انواع مواد قرار بگیرد یا دوستان و همسالان این چنینی دارد، توصیه می‌شود حتماً با خط ملی اعتیاد ۰۹۶۲۸ تماس بگیرید و از مشاوران و راهنمایی متخصصان در این حوزه برخوردار شوید.

{$sepehr_key_18765}

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه کارزار رسانه‌ای با کمترین هزینه جمعیت وسیعی از مخاطبان را تحت پوشش برنامه قرار می‌دهد، گفت: در کارزار رسانه‌ای یک پیام واحد و مشخص که بر مبنای منابع موثق علمی طراحی شده در یک دوره زمانی معین از طریق کانال‌های اطلاع رسانی متنوع و رسانه‌های مختلف به جمعیت خاص مخابره می‌شود. کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در بازه زمانی ۲ الی ۱۵ آبان ماه با موضوع اختصاصی "آیا می‌دانی الان فرزندت کجاست؟ " با همکاری تمام ادارات و ظرفیت‌های استانی برنامه ریزی و اجرا می‌شود. مخاطب اصلی این کارزار، والدین هستند.

خانواده و والدین، ارکان اساسی پیشگیری از اعتیاد

سرپرست معاونت امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی در این جلسه، گفت: خانواده و والدین، نقش مهمی در تربیت نوجوانان و مراقبت از آن‌ها در برابر رفتارهای پرخطر و آسیب‌های اجتماعی دارند. باید اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی و ایجاد حساسیت در خانواده‌ها نسبت به سبک فرزندپروری ایجاد شود و نسبت به خطراتی که فرزندانشان را تهدید می‌کند، آگاهی پیدا کنند تا در صورت لزوم، آن را اصلاح کرده یا بهبود ببخشند.

محمد زهدی افزود: نه تنها در این کارزار رسانه‌ای، بلکه در تمام طول سال باید با به‌کارگیری ایده‌های نو، خلاقیت، بهره‌گیری از متخصصان در راستای ترویج و تقویت مهارت‌های خودمراقبتی در نوجوانان و جوانان اقدام کنیم تا فرزندانمان به این خودآگاهی برسند که در موقعیت‌های پرخطر و آسیب‌زا از خود بپرسند که "من الان کجا هستم؟"، قطعا در این حالت می‌توانند از خویش در مقابل آسیب‌های اجتماعی محافظت کنند.

وی در انتها خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌ها و مسئولان باید از ظرفیت خود به فراخور مخاطبان،‌ جامعه هدف و امکاناتی که در اختیار دارند در راستای پیشبرد اهداف این کارزار رسانه‌ای با هدف پیشگیری از اعتیاد در میان نوجوانان و جوانان اقدام کنند. در نهایت بعد از اتمام کارزار رسانه‌ای انتظار می‌رود که گزارش جامعی از اقدامات انجام گرفته دراین حوزه ارائه شود.