تعرفه‌گذاری پرستاری اجرا نمی‌شود اما پول آن را از مردم می‌گیرند

به گزارش شهرآرانیوز، محمد میرزابیگی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز پرستار در سازمان نظام پرستاری برگزار شد، اظهار کرد: در ایام کرونا برخلاف سایر دستگاه‌ها که دورکار شدند، پرستاران در بیمارستان‌ها بیشتر حضور پیدا کردند تا بیماران را مداوا کنند، اما مطالبات آن‌ها نادیده گرفته شد.

وی افزود: بیش از ۱۵۰ پرستار شهید در دوران کرونا داشتیم که وزارت بهداشت درخصوص برخی از آن‌ها به دلیل نقص مدارک، آن‌ها را هنوز جزو شهدا حساب نکرده است.

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره اهم اقدامات سازمان نظام پرستاری در دوره پنجم ادامه داد: در سال ۹۹ برای جذب ۵۲ هزار و ۲۰۰ نفر مجوز استخدامی گرفته شد که ۵۰درصد آن‌ها پرستار بودند. اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نیز از جمله اقدامات انجام شده در این دوره از سازمان بود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از سال ۹۹ کلید خورد که آیین‌نامه اجرایی آن نیز در دولت قبلی تصویب شد؛ در دولت جدید، در مصوبه دولت قبلی بازنگری شد، اما آنچه الان به عنوان قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اجرا می‌شود مورد پذیرش نیست و برعکس قانون است.

میرزابیگی گفت: قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری برای پرستاران اجرا نمی‌شود، اما پول آن از مردم و بیمه‌ها گرفته می‌شود. باید درآمد‌های حاصل از خدمات پرستاران را به خود آن‌ها پرداخت کنند. در حال حاضر کارانه‌های قبلی پرستاران را در ضرایبی ضرب کرده و به آن‌ها پرداخت می‌کنند که این موضوع به معنای عدم اجرای قانون تعرفه‌گذاری است.

منبع: تسنیم

{$sepehr_key_22941}