تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی طی ماه‌های پایانی سال کاهشی می‌شود
مریم  احمدی

مجید جعفری روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیان اینکه هر سال در اواخر پاییز و فصل زمستان دام سبک قابل عرضه برای کشتار وجود ندارد، گفت: این وضعیت در کل کشور حاکم است و تا اواسط اردیبهشت ماه که بره‌های پرواری وارد بازار می‌شوند، ادامه دارد.

این مسئول گفت: در این مقطع همیشه کمبود در عرضه دام قابل کشتار در بازار‌های کشور وجود دارد بنابراین افزایش قیمت در بخش دام زنده در بازار را شاهدیم.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه در ماه‌های گذشته ماهانه بیش از ۵هزار تن گوشت گوسفندی در استان تولید شده است، افزود: در ماه‌های باقیمانده تا پایال امسال میزان تولید گوشت قرمز به ۴ هزار و ۳۰۰ تن می‌رسد.

وی افزود: به این ترتیب تولید روزانه ۱۹۰ تن گوشت گوسفند به ۱۶۵ تن می‌رسد.

این مسئول تأکید کرد: البته در بخش تولید گوشت دام سنگین تغییر معنی‌داری نخواهیم داشت ضمن اینکه معمولاً عمده تولید گوشت قرمز در طول سال در بخش دام سنگین است.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی استان صادرکننده گوشت قرمز و رتبه اول تولید در این بخش است، اظهار کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز استان ۱۹۵ تن است که میزان تولید طی چهار ماه پایانی به ۲۷۵ تن خواهد رسید.

جعفری تأکید کرد: چون استان صادرکننده گوشت قرمز هستیم قیمت گوشت در استان تغییر چندانی نخواهد داشت و صرفاً دربخش دام زنده شاهد افزایش قیمت هستیم.

{$sepehr_key_26478}