تولید و عرضه نان کامل در خراسان رضوی در مراحل پایانی است
مریم  احمدی

مسعود نجف نجفی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: خوبشختانه روند تولید آرد کامل در این مرکز و همکاری‌های لازم در این زمینه به خوبی انجام گرفته است.

رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی بیان کرد: ۱۴ نانوایی جهت عرضه نان کامل در مشهد انتخاب شده‌اند و هم اکنون ۲ کارخانه آرد در حال گذران فرایند‌های لازم در این زمینه است.

وی اظهار کرد: به زودی تولید نام کامل با محوریت چهار نانوایی در مشهد انجام خواهد شد.

نجفی بیان کرد: اجرای این طرح و بهره گیری از استاندارد تعریف شده برای آرد کامل و بهره گیری از آن در پخت نان علاوه بر اثرگذاری مستقیم در افزایش سلامت خانوار و همچنین کاهش میزان مصرف گندم منفعت مالی را هم برای نانوا با افزایش تعداد نان تولیدی به همراه خواهد داشت.

{$sepehr_key_39151}