ویدئو | سین مثل سمنو

به گزارش شهرآرانیوز، طعم‌ها و عطر‌ها انگار بلد هستند که از گذشته‌ها خودشان را به امروز برسانند. طعم گس‌وشیرین جوانه گندم که به سمنو بدل می‌شود هم ریشه در گذشته‌های دور دارد، امروز هم پخت وپزش همچنان به‌شکل‌های مختلفی ادامه دارد.  

فاطمه‌خانم در روستای حصارسرخ نزدیک مشهد سال‌هاست که روز‌های نزدیک به عید روی آتش دیگ‌وپایه سمنویش برپاست.  

روایت او و قصه‌هایش از پختن سمنو را در سین مثل سمنو می‌توانید ببینید.

{$sepehr_media_998994_640_360}

{$sepehr_key_45937}