اسکان حدود دو هزار زائر نوروزی در مراکز اسکان موقت منطقه ثامن مشهد (۱ فروردین ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌اله قاسمی، سرپرست شهرداری منطقه ثامن گفت: در آخرین شب سال، حدود دو هزار نفر از زائران علی بن موسی الرضا(ع) در مراکز اسکان موقت در منطقه ثامن اسکان داده شده‌اند.

وی افزود: شب گذشته ۶۰۰ نفر شب گذشته در مجموعه ورزشی وحدت، هزار نفر در حسینیه خاوری‌ها و ۳۵۰ نفر در خانه‌های تعیین شده در این منطقه اسکان داده شدند.

سرپرست شهرداری منطقه ثامن گفت: علاوه بر اسکان، روزانه ۲ هزار نفر از خانه‌ تاریخی داروغه بازدید کرده و خانه‌های توکلی، امیری و سرای عزیزاله اف نیز جزو مقصدهای زائران است که به همین منظور نمایشگاه حکام با نمایش حاکمان از زمان قاجار تاکنون، نیز برپا شده است.

قاسمی بیان کرد: در ۴ ایستگاه فرهنگی برنامه‌هایی برای خانواده ها و به‌ویژه کودکان ارائه می‌شود، همچنین پاتوق‌های سرود، نمایش‌نامه و پرده‌خوانی در مبادی ورودی حرم مطهر به اجرای برنامه می‌پردازند.

وی افزود: به منظور استقبال از بهار ۱۴۰۳, ده هزار مترمربع نقاشی دیواری با موضوعات مختلف معنوی و فرهنگی صورت گرفته است. همچنین رفت و روب ۲۴ساعته توسط ۴۴۰ پاکبان انجام می شود و ۷۲ نیروی سدمعبر نیز پیوسته مشغول خدمت هستند.

سرپرست شهرداری منطقه ثامن گفت: جمع‌آوری‌ زباله در این منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که در ایام نوروز، زباله تولید شده از ۴۵ تن به حدود ۱۱۰ تن می رسد و ماشین‌های حمله زباله از ۷ دستگاه به ۱۲ عدد افزایش یافته است.

{$sepehr_key_46059}