افزایش شهدای خبرنگار غزه به ۱۳۷ نفر| انهدام مرکاوا در جنوب غزه

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه تا کنون ۱۳۷ خبرنگار در حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

این آمار در حالی است که در تازه‌ترین جنایت صهیونیست‌ها در نوار غزه، بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح هدف حمله پهپادی رژیم اشغالگر قرار گرفت و بر اثر آن شماری از جمله چند خبرنگار شهید شدند.

در خبری دیگر، گردان‌های قسام اعلام کرد که نظامیان اشغالگر و جنگ‌افزار‌های آن‌ها را در اطراف بیمارستان شفا در شهر غزه با گلوله‌های خمپاره کالیبر سنگین درهم کوبیده است.

همچنین یکی از مجاهدان تک‌تیرانداز گردان‌های قسام یک نظامی اشغالگر اسرائیلی را در اطراف بیمارستان شفا در غزه هدف قرار داد.

گردان‌های قسام اعلام کردند یک تانک مرکاوای صهیونیست‌ها را نیز در غرب محله تل الهوا در جنوب شهر غزه با راکت یاسین ۱۰۵ منهدم کرده است.

منبع: دانشجو

{$sepehr_key_47220}