مشهد در رتبه چهاردهم بازدید نوروزی از اماکن تاریخی قرار گرفت | آرامگاه فردوسی همچنان غریب و دور

به گزارش شهرآرانیوز، پربازدیدترین اماکن گردشگری و میراث فرهنگی کل کشور در نوروز سال ۱۴۰۳ اعلام شد که آرامگاه حافظ با ۳۴۵ هزار و ۶۹۲بازدیدکننده در رتبه اول قرار دارد و آرامگاه بابا طاهر در همدان با ۲۸۹ هزار و ۲نفر در رتبه سی‌اُم بازدید‌ها واقع شده است.

مشهد در رتبه چهاردهم بازدید نوروزی اماکن تاریخی قرار گرفت | آرامگاه فردوسی همچنان غریب و دور

خراسان‌رضوی و آثار تاریخی آن با اقبال چندانی از سوی مردم مواجه نشد؛ به گونه‌ای که بازدید از آرامگاه فردوسی با ۸۱۹ هزار و ۴۰ بازدید نوروزی در رتبه چهاردهم قرار گرفت و جاذبه‌هایی مانند مزار محمدرضا شجریان و مهدی اخوان ثالث، به علاوه مجموعه‌های باستانی توس هم تاثیری در جذب مخاطب گسترده برای پهنه تاریخی توس ایجاد نکرد. همچنین بازدید از آرامگاه خیام در نیشابور با ۳۷۴ هزار و ۵۳ بازدیدکننده در رتبه ۲۳ قرار گرفت تا بار دیگر عملکرد مدیران میراث فرهنگی خراسان رضوی ناامیدکننده دیده شود.

این در حالی است که مشهد میزبان بیش از ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر زائر بود و می‌توانست از فرصت حضور مسافران در اماکن تاریخی خود بیشتر سود کند.

{$sepehr_key_47590}