وزیر امورخارجه انگلیس: می‌خواهیم اقدام اسرائیل درقبال ایران با کمترین تنش‌ها همراه باشد

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید کامرون، وزیر امورخارجه انگلیس که در پی پاسخ تلافی‌جویانه ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، به اراضی اشغالی سفر کرده است، در جمع خبرنگاران گفت: واضح است که اسرائیلی‌ها در حال تصمیم‌گیری برای اقدام هستند. ما امیدواریم که آن‌ها به نوعی این کار را انجام دهند که در کمترین حد ممکن باعث گسترش تنش‌ها در این وضعیت شود.

او با اشاره به جنگ غزه افزود: اما آنچه واقعاً ضرورت دارد، تمرکز دوباره روی حماس، روی گروگان‌ها، کمک‌رسانی و ایجاد وقفه‌ در درگیری‌ها در غزه است.

کامرون همچنین گفت: انگلیس مایل است شاهد اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران باشد.

او با نادیده‌گرفتن حق مشروع ایران برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت: باید پیام صریحی از جانب گروه هفت به آن‌ها داده شود.

وزیر امورخارجه انگلیس می‌گوید، به اراضی اشغالی سفر کرده است تا «پس از حمله هولناک ایران ابراز همبستگی کند».

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_50256}