معاون رییس جمهور: نرخ بیکاری بانوان ۲ درصد کاهش یافت

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی روز پنجشنبه۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در سفر به استان سمنان و در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های بانوان استان در خانه تاریخی تدین سمنان در جمع خبرنگاران، با اشاره به تلاش‌های دولت برای اشتغال خانگی بانوان، افزود: با پیگیری‌های انجام شده سال گذشته مشاغل خانگی افزایش قابل توجهی داشت که در کاهش نرخ بیکاری موثر است.

وی افزود: ۸۰ درصد تسهیلات سال گذشته در قسمت مشاغل خانگی پرداخت شد و ضمن صدور مجوز‌هایی در این زمینه، تفاهم نامه‌هایی نیز با وزارت کار منعقد و مقرر شد تا ۱۰ درصد تسهیلاتی که به استانداری‌ها واگذار می‌شود به بانوان سرپرست خانوار اختصاص یابد.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص صندوق حمایت خرد اشتغال زنان خانه دار، گفت: در گذشته، مشکلاتی در قبول ضمانت از سوی برخی بانک‌ها وجود داشت که در سال‌جاری مقرر شد تا موانع موجود در بحث ضمانت نامه‌های بانکی رفع و حمایت از زنان خانه‌دار تسریع و تسهیل شود.

بازارچه‌های ویژه فروش تولیدات بانوان

خزعلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه بازار فروش تولیدات بانوان، بیان کرد: یکی از مسائل مهم در همه استان‌ها، بازار و جایگاه داخلی و خارجی برای عرضه محصولاتِ هنری بانوان است که در همه استان‌ها تصویب اعتبار برای راه اندازی بازارچه‌ها انجام و در استان سمنان نیز این اعتبار تصویب شد و مکان یابی در حال انجام است.

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای بحث صادرات هم در حال رایزنی هستیم و در بخش مجازی، پلتفرم‌هایی در حال طراحی است که با کشور‌هایی که با آنها در ارتباط هستیم، از طریق مجازی برای فروش کالا مورد استفاده قرار گیرد.

منبع: ایرنا