حضور زنان مشهدی در طرح طوبی، باعث هم‌فکری و هم اندیشی و تبلیغ عفاف و حجاب می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین‌زاده در حاشیه نشست طرح ملی طوبی اظهار کرد: حجاب فطری‌ترین و عقلانی‌ترین پوششی است که یک زن با هر عقیده‌‎ای و دینی برای حضور فعال در اجتماع انتخاب می‌کند.

وی گفت: امروز در سراسر جهان رسانه‌های صهیونیستی و ضددین تلاش زیادی می‌کنند که انسان‌ها را به برهنگی سوق دهند. علی‌رغم همه این تبلیغات، زمانی‌که فضای جهانی را نگاه می‌کنیم زنان جهان با هر دین و آیینی حرکتشان به سمت پوشش و حضور فعالانه اجتماعی در صحنه اجتماع است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: زن مسلمان، با آگاهی مبتنی بر فطرت، عقل و دین به صورت آگاهانه این پوشش را انتخاب کرده است. دختران و زنان مسلمانی که به این فهم می‌رسند که چه پوششی داشته باشند، در این طرح شرکت کردند و دست به دست هم دادند که با تبلیغ هنرمندانه و عاقلانه دیگران را نیز اقناع کنند و پیام خود را به جامعه منتقل کنند.

حسین‌زاده افزود: نشست طرح ملی طوبی، امروز و فردا (۱۳ اردیبهشت) با حضور نزدیک به ۴۰۰ نفر از زنان و دختران مشهدی در حال برگزاری است که این طرح باعث هم‌فکری و هم اندیشی و تسلط به ابزار هنر و ادب برای تبلیغ عفاف و حجاب خواهد بود. امیدوارم فعالان فرهنگی و هنری ما با استفاده از ابزار‌های فرهنگی و هنری، این مفاهیم را به قلم هنر نیز آراسته کنند تا بتوانند به صورت گسترده برای تبلیغ و ترویج این امر انسانی و فطری بپردازند.

وی درباره نشان فردوسی تصریح کرد: نشان فردوسی امسال نیز مانند دو سال گذشته، بر اساس مصوبه شورای عالی فرهنگ عمومی استان در سه حوزه حماسه‌پژوه، حماسه‌سرا و حماسه‌ساز تقدیم می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حماسه‌پژوه، کسی است که در حوزه فردوسی پژوهش کرده؛ حماسه‌ساز کسی است که همچون رستم و سیاوش برای کشور افتخارآفرینی کرده و حماسه‌ساز‌ها در زمینه‌های ایثار و شهادت، علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی انتخاب می‎‌شوند؛ و حماسه‌سرا کسی است که همچون فردوسی برای قهرمانان وطن در زمینه شعر و ادبیات فیلم و موسیقی حماسه‌سرایی کرده باشد. در روز ۲۵ اردیبهشت در آرامگاه فردوسی نشان فردوسی تقدیم خواهد شد.

{$sepehr_key_53370}