افسران میدان جنگ شناختی با دشمن، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام برهان باقری امروز (۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳)، در همایش بزرگ مسئولین و مدیران روابط‌عمومی‌های سازمان‌ها و ادارات خراسان‌رضوی که در کارخانه نوآوری برگزار شد، با اشاره به آیه ۳۹ سوره احزاب، اظهار کرد: هرچند شأن نزول این آیه درخصوص رسالت انبیای الهی، علما و بزرگان است، اما شما هم در این زمان دارید کار انبیا و افرادی را که مبلّغ رسالت الهی هستند، انجام می‌دهید.

وی با بیان اینکه کار رسانه، کار آسانی نیست، عنوان کرد: در جریان نبرد غزه، خبرنگاران مسلمان و غیرمسلمان و همه کسانی که خواستند صدای مظلوم را جهانی کنند، زحمت کشیدند. الان مشاهده می‌کنید فریاد مظلوم‌خواهی جهانی شده است. من و شما سال گذشته در چنین‌روزی فکر نمی‌کردیم دانشجویان و اساتید بیش از ۳۰۰ دانشگاه در آمریکا و کشور‌های اروپایی فریاد تظلم‌خواهی سربدهند؛ از دانشگاه اخراجشان می‌کنند، اما محکم پای نظر خود ایستاده‌اند.

باقری افزود: بعد از گذشت ۷۵ سال که رسانه‌های غربی و صهیونیستی به مردم خوراک می‌دادند و افکار عمومی را به سمت مدنظر خود هدایت می‌کردند، در یکی از اتفاقات جنگ غزه، خبرنگاران و اصحاب رسانه به‌خوبی به ایفای نقش پرداختند و توانستند پیام تظلم‌خواهی مردم غزه را به گوش جهانیان برسانند. این عصر، عصر رسانه بوده و در حال حاضر بمب اتم کارایی خود را از دست داده است. الان قدرت هسته‌ای دیگر ارزشی ندارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام‌رضا‌(ع) بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار در سطح جهان برای اینکه ظالم و متجاوز را تنبیه کند، اقدام کرد. چهار قدرت هسته‌ای جهان گفتند «نزن» و ایران گفت «می‌زنیم». زدیم و هیچ غلطی هم نتوانستند انجام دهند که یکی از مهم‌ترین علل موضوع این بود که افکار عمومی جهان با آن‌ها همراه نبود. اگرچه عده‌ای احمق در اسرائیل و آمریکا صحبت از بمب اتم می‌کنند تا غزه و فلسطین را نابود کنند، اما میان آن‌ها افرادی هستند که مقداری عقل دارند و متوجه هستند که افکار عمومی جهان با آن‌ها همراه نیست.

وی ادامه داد: تا یک سال پیش، این‌ها افکار عمومی جهان را شکل می‌دادند؛ زیرا رسانه در اختیار آن‌ها بود و مردم گوش می‌کردند، اما جنگ غزه موجب شد تمام توجه‌ها به سمت مظلومیت مردم غزه برود. افکار عمومی راستی‌آزمایی کردند که کدام رسانه درست و کدام غلط می‌گوید، بنابراین هر رسانه‌ای که از صهیونیست‌ها طرفداری می‌کرد، در افکار عمومی مردم ناکارآمد شد و رسانه‌هایی که از مظلوم حمایت می‌کردند، افکار جهان را به خود جلب کردند. الان رسانه‌های جمهوری اسلامی و محور مقاومت حرف برای گفتن دارند.

باقری با اشاره به اینکه ما در حال جنگ هستیم، تصریح کرد: با توجه به اینکه در جبهه حق قرار داریم، یکی از کار‌هایی که باید انجام دهیم همان است که در دفاع مقدس انجام دادیم. نبرد ما نبرد و جهاد ترکیبی است و جنگ شناختی با دشمن داریم. مهم‌ترین افسران میدان در این جنگ، اصحاب رسانه و روابط‌عمومی‌ها هستند. روابط‌عمومی‌ها و اصحاب رسانه کاری جز این ندارند و باید هنجار‌های الهی را در جامعه گسترش دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه امام‌رضا‌(ع) اضافه کرد: ممکن است دشمن برای ترویج برخی ناهنجاری‌ها روی موضوعی تمرکز کند؛ بنابراین ما باید حواسمان باشد که جبهه دشمن کدام جهت را می‌زند و چه کسانی را هدف خود قرار داده است و باید روی این بخش تمرکز کنیم. نسل جدید ما و دهه ۷۰ و ۸۰ تحت تأثیر تبلیغ دشمن قرار می‌گیرند؛ بنابراین ما باید مراقبت کنیم. قرار نیست اگر کسی در جبهه حق قرار می‌گیرد، منتظر تشویق باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان اصحاب رسانه و روابط عمومی باید در بیان حق محکم بایستیم؛ از خدا بترسیم و از احدی نترسیم. ما قدم‌به‌قدم و رو‌به‌جلو بوده و مصداق همان تعبیر رهبر معظم انقلاب که «به قله نزدیکیم» هستیم. زحمات شما در عرصه جهاد تبیین دارد جواب می‌دهد و الان بعد از این همه زحمات و تحمل سختی‌ها، اروپا و آمریکا در سطح جهان حرف شما را می‌زنند. کاری که شما در عرصه رسانه انجام دادید، موجب شد شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» جهانی شود. ما باید دست به هم‌افزایی بزنیم و جبهه ما باید باهم متحد باشد؛ موازی‌کاری معنا ندارد.

{$sepehr_key_56145}