آموزش آشپزی نوجوان | دوپیازه

مرجان اسماعیلی - دوپیازه یک غذای خوش‌مزه و ساده است. البته بر خلاف اسمش، دو تا پیاز ندارد!

ابتدا سیب‌زمینی را می‌شوییم و می‌گذاریم آب‌پز شود. پس از حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که سیب‌زمینی نیم‌پز شد، آن را با آب سرد می‌شوییم و پوست می‌گیریم.

سیب‌زمینی را به شکل حبه‌های کوچک خرد می‌کنیم. حواسمان باشد که سیب‌زمینی را نباید آن‌قدر پخت که له شود. پیاز را خرد می‌کنیم، در روغن تفت می‌دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ شود.

سیب‌زمینی را به مواد اضافه می‌کنیم. پس از اینکه سیب‌زمینی هم سرخ شد، کمی آب‌لیمو و شنبلیله به مواد اضافه می‌کنیم. دوپیازه‌ی ما آماده است، البته با یک پیاز! این غذا را می‌توانیم با نان یا برنج بخوریم.

چی لازم داریم؟

پیاز کوچک یک عدد
سیب‌زمینی متوسط یک عدد
نمک به میزان لازم
 فلفل و ادویه به میزان لازم
شنبلیله به میزان دلخواه
آب‌لیمو به میزان دلخواه