آنتی هیستامین‌های طبیعی برای بهبود آلرژی بهاری
به گزارش شهرآرانیوز، برخی افراد در هر فصلی از سال به خصوص در فصل بهار به برخی مواد حساسیت پیدا کرده و دچار علائم مانند گرفتن بینی، عطسه یا خارش و ... می‌شوند.
چای سبز، چای ریبوس، سرکه سیب، ماست طبیعی، دم کرده یونجه و جوشانده گزنه، آنتی هیستامین‌های طبیعی هستند که می‌توانند در کنار رعایت توصیه‌های متخصصان طب سنتی در خوردن غذا‌های گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذا‌های گوشتی و شیرینی تا حد زیادی سبب بهبودی آلرژی‌های فصلی شوند.
همچنین در این فصل، نوشیدن شربت لیمو، آلبالو، سکنجبین و افزودن زرشک، سماق و انار به غذا‌ها توصیه‌می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر