حسین شمس: به تیم ملی فوتسال افغانستان خوش‌بینم، آنها سرنترسی دارند

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین شمس کارشناس و سرمربی سابق تیم ملی فوتسال ایران گفت: متاسفانه افغانستان در گروه سختی قرار گرفت. اما با شناختی که از آنها دارم، ترس بازیکنان مجید مرتضایی در کافا و جام ملت‌های آسیا ریخته و سر نترسی دارند.

او ادامه داد: به این تیم خوش‌بین هستم، چون آنها برخلاف خیلی‌ها از حضور در کافا نمی‌ترسند و از این مسابقات امسال به عنوان یک فرصت خوب برای آماده‌سازی برای جام‌جهانی استفاده خواهند کرد.

پیشکسوت فوتسال ایران در پایان خاطرنشان کرد: آسان‌ترین گروه جام‌جهانی، گروه ازبکستان بود و سخت‌ترین آن هم گروه افغانستان و البته گروه برزیل که باید نشست و دید که چه اتفاقات و شگفتی‌هایی در راه است.

تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه C این رقابت‌ها با تیم‌های ملی فوتسال آرژانتین، اوکراین و آنگولا هم گروه شد.

این رقابت‌ها ۲۴ شهریور در ازبکستان با حضور ۲۴ تیم آغاز می‌شود.

{$sepehr_key_58293}