خواسته جدید اوسمار از درویش

به گزارش شهرآرانیوز، همان طور که دقایقی بعد از قهرمانی پرسپولیس در لیگ خبر دادیم اوسمار ویرا بدون قرارداد راهی کشورش شد و طبق اعلام درویش قرار شده این مربی در یک فرصت ۱۰ روزه برای ماندن یا رفتن از جمع سرخپوشان تصمیم گیری کند.

{$sepehr_key_59810}

 جالب اینکه اوسمار در این مورد به درویش اعلام کرده در این مدت دوست دارد خواسته‌های نقل و انتقالاتی او برآورده شده باشد چرا که این مسئله در مورد ماندنش در پرسپولیس تاثیر گذار است.

در واقع اوسمار خوب می‌داند درویش در تمدید قرارداد‌ها و جذب نفرات جدید خیلی کند عمل می‌کند و از این رو خواسته در این ۱۰ روز تیمش تکمیل شده باشد تا بر اساس آن تصیمم مهمی در مورد آینده شغلی اش بگیرد. اوسمار در ابتدای نیم فصل دوم هم صراحتا گفته بود باشگاهش در نقل و انتقالات خیلی کند عمل کرده و زمان زیادی از دست می‌دهد.