حریق انباری یک مدرسه در بلوار وکیل آباد مشهد + تصویر (۲۰ خرداد ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد دوم حسن نجمی با اعلام این خبر افزود: در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر حریق انباری یک مدرسه، بلافاصله آتش نشانان ایستگاه‌های ۳۱، ۵ و ۵۵ خود را به محل حادثه در وکیل آباد ۶۱ رساندند.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: با حضور آتش نشانان مشخص شد حریق باعث آسیب به سیمکشی‌ها، عایق سقف و دیواره‌ها و لوازم اسقاطی داخل انباری مانند کیس، مانیتور، میز و صندلی‌های فلزی و چوبی و سایر لوازم موجود در آن محل شده است.

حریق انباری یک مدرسه در بلوار وکیل آباد مشهد + تصویر (۲۰ خرداد ۱۴۰۳)

وی اضافه کرد: آتش نشانان با سرعت عمل خود آتش را اطفا کردند و از سرایت آتش به دیگر بخش‌های مدرسه پیشگیری بعمل آوردند، سپس با توجه به دود گرفتگی صد در صد محل (نمازخانه، سالن مطالعه و راهرو‌ها با متراژی حدود ۱۵۰ متر مربع)، نسبت به تهویه دود به وسیله توربوفن اقدام کردند و پس از ایمن سازی محل را تحویل عوامل مدرسه دادند.

نجمی با بیان اینکه این حادثه محبوس و مصدوم نداشت، عنوان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت بروز حادثه بلافاصله موضوع را از طریق سامانه تلفنی ۱۲۵ به اطلاع آتش نشانی برسانند تا تیم‌های امداد و نجات در اسرع وقت نسبت به رفع خطر اقدام کنند.

وی تاکید کرد: قطعا در دسترس بودن کپسول اطفای حریق استاندارد می‌تواند خسارت‌های حاصل از آتش‌سوزی را تا زمان رسیدن آتش نشانان کاهش دهد.

{$sepehr_key_60658}