بلعیدن مار پلنگی توسط یک کفچه‌مار در شهرستان زاوه + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اله‌پور اظهار کرد: خورده‌شدن مار‌ها توسط یکدیگر پدیده‌ای نادر است که هر کسی شانس آن را ندارد که این لحظه را از نزدیک ببیند؛ اما این اتفاق جذاب توسط سلطانی، همیار محیط زیست در شهرستان زاوه، به ثبت رسید.

اینجا ببینید:

{$sepehr_media_1074877_640_360}

وی افزود: کفچه‌مار در شیب‌های صخره‌ای تا ارتفاع سه‌هزار‌متری زندگی می‌کند که این‌گونه غربی‌ترین پراکنش را در میان مار‌های کبری آسیایی دارد؛ در هنگام احساس خطر ناحیه گردن خود را پهن و قسمت جلوی بدن خود را از زمین بلند می‌کند؛ این مار با طول ۱۶۵ سانتی‌متر (حداکثر)، بدون پولک گونه‌ای و دارای ۲۱ ردیف پولک صاف پشتی است که به صورت تخم‌گذاری زاد‌وولد کرد و جمعیت آن در ایران متوسط است.

مدیر‌کل حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی با اشاره به ویژگی‌های ماری که در این فیلم بلعیده شد، گفت: این گونه از مار بدنی به رنگ نخودی، خاکستری، قهوه‌ای، قهوه‌ای متمایل به زیتونی، خاکستری متمایل به زرد یا خاکستری متمایل به قهوه‌ای روشن یکدست یا با خطوط و نقوش متفاوت دارد.

وی با بیان اینکه این مار در هر بار زادآوری سه تا هفت تخم می‌گذارد، اظهار کرد: پراکنش جهانی این گونه در کشور‌های ایران، قزاقستان، یونان، ترکیه، ازبکستان، تاجیکستان، آذربایجان، ترکمنستان، سوریه، یونان، فلسطین، اردن، لبنان، پاکستان، عراق، افغانستان، مغولستان و چین است.

اله‌پور اظهار کرد: این مار غیرسمی است و هنگام احساس خطر مانند افعی‌ها خود را جمع کرده و صدای هیس‌هیس از خود تولید می‌کند و سر خود را به منظور گاز‌گرفتن به سمت جلو پرت می‌کند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_61709}