هوای مشهد برای گروه‌های حساس، «ناسالم» اعلام شد (۹ تیر ۱۴۰۳)

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به شهروندان به‌ویژه گروه‌های درمعرض آسیب ازجمله بیماران تنفسی و قلبی‌عروقی، زنان باردار، کودکان، بیماران مزمن و صعب‌العلاج و سالمندان توصیه کرد از تردد غیرضروری در هوای آلوده خودداری کنند.

فرشید وفا گفت: ورزشکاران باید از فعالیت‌های ورزشی در روز‌های آلوده خودداری کنند؛ زیرا با افزایش حرکت، بدن به اکسیژن بیشتری نیاز دارد و تنفس در هوای آلوده علاوه بر انباشت ذرات معلق در ریه، روند اکسیژن‌رسانی کافی در خون و بافت‌ها را نیز مختل می‌کند.

وی افزود: افرادی که بیشترین زمان مواجهه با آلودگی هوا را دارند ازجمله پرسنل نیروی انتظامی و پلیس راهور، کارکنان پایگاه‌های اورژانس، هلال‌احمر، کارکنان شهرداری‌ها و خدمات شهری و همچنین کودکان و افراد سال‌خورده باید از وسایل کمک‌حفاظت تنفسی (ماسک) موردتأیید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی استفاده کنند.

وی از شهروندان خواست در خانه بمانند و در صورت لزوم برای خروج از منزل، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.

{$sepehr_key_64222}