زکی پور رسما استقلالی شد + عکس

به گزارش شهرآرانیوز، میلاد زکی پور مدافع فصل گذشته سپاهان که یکی از برترین‌های فصل گذشته فوتبال ایران بود، راهی اردگاه آبی‌های پایتخت شد. مدافع چپ فصل قبل سپاهان در حالی به استقلال آمد که از تیم‌های پرسپولیس، تراکتور و فولاد پیشنهاد داشت. شنیده می‌شود قرارداد میلاد زکی پور با استقلالی‌ها ۲ ساله است.

این بازیکن در فصل گذشته آمار صفر گل و صفر پاس گل را ثبت کرده که در نوع خود جالب است. این در حالی است که هواداران استقلال با توجه به علاقه حسین گودرزی مدافع چپ شمس آذر به آبی پوشان پایتخت، انتظار خرید این بازیکن را داشتند، اما باشگاه استقلال به سراغ خرید مدافع چپ سپاهان رفت.

زکی پور پیش‌تر و در لیگ شانزدهم پیراهن آبی استقلال را به تن کرده بود و پس از آن راهی گل گهر شد و بعد از یک فصل بازی در این تیم، تصمیم گرفت به پیشنهاد سپاهان جواب مثبت بدهد.

زکی پور رسما استقلالی شد + عکس