چرا حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با تاخیر واریز می‌شود؟

خادم| شهرآرانیوز، مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی  از تاخیر چندروزه در پرداخت حقوق تیرماه انتقاد کردند و اعلام کردند حتی یک روز تاخیر در پرداخت برای حداقل‌بگیران مشکل‌ساز است.

بازنشستگانی که نام خانوادگی‌شان با «ب» شروع می‌شود، هنوز حقوق تیر خود را نگرفته‌اند، این در حالیست که تا پیش از این، حقوق این بازنشستگان ۲۱ تیر واریز می‌شد.

در همین خصوص، سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرده پرداخت مستمری تیرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران معزز این سازمان، طبق جدول زمان‌بندی واریز مستمری‌ها که پیش از این اعلام شده بود، در حال انجام است و هیچ‌گونه تأخیر و مشکلی در زمینه پرداخت مستمری‌ها وجود ندارد.

این در حالی است که برخی سایت‌های خبری تأخیر در واریز حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی را تعطیلات هفته قبل (روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی) اعلام کردند و بازنشستگان نیز در پاسخ به این بهانه، اعلام کرده‌اند «مگر سال‌های قبل، روز‌های تاسوعا و عاشورا نبوده که این‌قدر واریز حقوق به تأخیر افتاده است.»

همچنین طی روال همیشه، تمامی حقوق‌های بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از بیستم تا نهایت سی‌ویکم هر ماه پرداخت می‌شد و این در حالی است که این ماه واریزی حقوق به یکم ماه بعد رسیده است.

فعالان صنفی، کمبود بودجه و اعتبار را دلیل اصلی تاخیر در پرداخت حقوق‌ها عنوان می‌کنند؛ در عین حال، هنوز خبری از پرداخت یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی نیست. ظاهراً قرار نیست تامین اجتماعی این ماه، یک میلیون تومان را به حساب بازنشستگان واریز کند.

{$sepehr_key_67228}