تکمیلی| هفت کشته و مصدوم بر اثر انفجار در اسلام آبادغرب

به گزارش شهرآرانیوز، ایوب غلامی با اشاره به اعلام این حادثه در ساعت ۱۶ ظهر امروز (۲۱ مرداد) به آتشنشانی، گفت: بلافاصله بعد از اعلام حادثه نیرو‌ها به محل اعزام شدند.

وی افزود: متاسفانه در این حادثه که در محله ولیعصر (عج) شهر اسلام آباد غرب رخ داد، سه منزل مسکونی به طور کامل تخریب شده و پنج واحد دیگر خسارت جزئی دیدند.

{$sepehr_key_72721}

رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی اسلام آبادغرب بیان کرد: متاسفانه بر اثر تخریب صورت گرفته چهار نفر جان باخته و سه نفر دیگر مصدوم شدند.

غلامی گفت: در این حادثه دو زن و دو مرد جان باختند.

وی با اشاره به اتمام عملیات آواربرداری، از اعزام مصدومین این حادثه به بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آباد غرب خبر داد.

رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی اسلام آبادغرب در خصوص علت این حادثه گفت: با توجه به حجم بالای تخریب باید بررسی بیشتری در خصوص علت حادثه صورت گیرد و در حال حاضر نمی‌توان علت دقیق حادثه را عنوان کرد.

رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی اسلام آبادغرب افزود: از فردا تحقیقات و بررسی لازم در این زمینه انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_72722}