حشره سِنَک چیست و آیا برای انسان خطر دارد؟ + عکس و فیلم

جواد اصغری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: این حشره یک آفت محسوب نمی‌شود و به دلیل شرایط آب‌وهوایی خاص ایجادشده، در مرحله افزایش جمعیت قرار گرفته و با وزش باد به مناطق مختلف رفته است.

وی ادامه داد: این حشره به دلیل افزایش جمعیت و جذب‌شدن به منابع نور در شب، در چند شهر استان ازجمله مشهد مشاهده شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی اظهار کرد: این حشره هیچ وابستگی به انسان نداشته و برای ادامه حیات، نیازی به زندگی در کنار انسان ندارد؛ بلکه یک حشره کاملاً وابسته به گیاه و اکوسیستم خارج از شهر است.

وی با بیان اینکه این حشره هیچ خسارتی به انسان نمی‌زند، گزش ندارد و ایجاد حساسیت نمی‌کند، بیان کرد: این حشره در روز قابل مشاهده نیست و صرفاً در ساعات شبانه، به‌دلیل جذب‌شدن به منابع نوری، دیده می‌شود.

اصغری گفت: به هیچ وجه توصیه نمی‌شود مردم برای مبارزه با این حشره از سم‌پاشی استفاده کنند؛ زیرا احتمال آسیب‌دیدن خود انسان‌ها وجود دارد و صرفاً مواردی مانند استفاده از توری بر روی در و پنجره یا بستن در و پنجره در ساعات شبانه توصیه می‌شود.

{$sepehr_key_75150}

وی اظهار کرد: از این حشره نترسید؛ فقط ممکن است حضورش در خانه و محل زندگی، موجب اذیت ساکنان شود که با توجه به عمر یک تا دوهفته‌ای آن، قطعاً به‌زودی شاهد ازبین‌رفتنش خواهیم بود.

وی تأکید کرد: مرگ‌ومیر طبیعی این حشره به‌زودی مردم را آسوده خواهد کرد؛ بنابراین به هیچ وجه سم‌پاشی توصیه نمی‌شود.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: به‌زودی اطلاع‌رسانی‌های بعدی به مردم جهت مواجهه با این حشره اعلام خواهد شد.

{$sepehr_media_1139222_640_360}

حشره سِنَک چیست و آیا برای انسان خطر دارد؟ + عکس