چند نکته ایمنی برای مواکب و مراکز اسکان در دهه آخر صفر

حمیدرضا کافی‌نیا در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص نکات ایمنی مواکب و مساجد در دهه پایانی صفر، اظهار کرد: باید از خاموش‌کننده‌های پودری استفاده شود که افراد مسئول باید پیش از بهره‌برداری از ایستگاه، نحوه کار آن را فراگیرند؛ ضمن اینکه جهت پیشگیری از ترافیک و وقوع حادثه، ایستگاه‌ها را نباید در میادین و نرسیده به میادین برپا کرد. همچنین برای پوشش اطراف و سقف ایستگاه باید از جنس مناسب (غیرنایلونی) استفاده کرد.

وی افزود: سماورها را بر روی یک سکوی مستحکم قرار دهند و توسط یک شیلنگ به سیلندر گاز مایع متصل کنند. همچنین فاصله مناسبی را بین روشنایی‌ها و پوشش سقف‌ها قرار دهند و برای روشنایی‌ها از کابل استفاده کنند. در صورت امکان یک رشته شیلنگ متصل به نزدیک‌ترین شیر آب در محل مهیا باشد و از روشن‌کردن آتش در داخل ایستگاه به منظور دودکردن اسپند خودداری شود. کمااینکه تابلوهای برق با فیوزهای مناسب نصب شود؛ البته در محلی باشد که در معرض صدمات فیزیکی و رطوبت نباشد. مجوزهای لازم از شهرداری و اداره راهنمایی و رانندگی اخذ شده و برپایی ایستگاه به نزدیک‌ترین ایستگاه آتش‌نشانی، اطلاع داده شود. در صورت برپاکردن چادر، قسمت پایین چادر به نحوی باشد که در صورت بروز حریق، امکان عبور سریع میسر باشد.

{$sepehr_key_75879}

رئیس سازمان آتش‌نشانی مشهد با بیان اینکه نصب تابلوهای علائم هشداردهنده در شب نیز الزامی است، گفت: مسئول ایستگاه باید پس از مهلت تعیین‌شده نسبت به جمع‌آوری داربست‌ها اقدام کرده و ایمنی وسایل گازسوز در محل را رعایت کند. همچنین از ریختن ضایعات و برپایی نخل‌های خشک در مجاورت چادر ایستگاه‌ها خودداری شود. مسئولیت ایمنی برعهده متقاضی است.